Sims 4 Systeemvereisten

En het is niet altijd een vanzelfsprekendheid dat op een 64-bits pc een 64-bits versie van Windows geïnstalleerd is. Grofweg kunnen we stellen dat we alleen in pc’s en laptops die nieuw ooit geleverd zijn met Windows XP, nog wel eens een 32-bits processor tegen zouden kunnen komen. Werd uw pc nieuw geleverd met daarop Windows Vista, Windows 7 of Windows 8, dan beschikt uw pc vrijwel zeker over een 64-bits processor.

Heb je meer dan 4 GB nodig, dan zit er blijkbaar niets anders op dan een 64-bits systeem te draaien. Toch kan ook een 32-bits systeem met een trucje boven de 4GB-grens uitkomen. Dat trucje luistert naar de naam PAE, wat staat voor Physical Address Extension.

Windows 10 Update Zorgt Voor Meer Privacy

Het lijkt er dus wel op dat een wisselbestand de oplossing is voor eventueel geheugentekort. Tot op zekere hoogte is dat misschien wel zo, maar vergeet niet dat het wisselbestand op schijf is opgeslagen en dus een veel tragere toegangstijd heeft dan RAM. De geheugenmanager zal ook voortdurend in de weer moeten zijn om geheugenpagina’s tussen ram en wisselbestand over te hevelen.

  • Windows 7 kreeg ook nog lang belangrijke security patches.
  • 4 GB blijkt in de praktijk het minimum te zijn om ook daadwerkelijk wat nuttige dingen te kunnen doen met je computer.
  • Verder werden verschillende driversol.com/nl/drivers/tapedrive apps gewijzigd, verwijderd en toegevoegd.
  • Klik op een categorie om de beschikbare downloads links in het venster te tonen.

Leuk is het vaak niet, tot je een van deze fijne timetracking-apps op je telefoon installeert. Kijk op de oplos pagina of jouw probleem erbij staat & je dit zelf op kunt lossen. Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de iTV app terug te vinden via de Kijken-pagina. Blader door de nieuwste series of kies je favoriete filmgenre.

Elke zelfgemaakte foto of afbeelding kan worden ingesteld als wallpaper. Als de foto niet het juiste formaat heeft wordt deze automatisch uitgesneden, uitgerekt of in het midden geplaatst. Om een afbeelding te maken die precies past kun je de maat van je beeldscherm opzoeken en een ontwerp maken in een programma voor fotobewerking of een tekenprogramma.

CPU

Dat we voldoende rekenkracht op onze machines hebben neem ik even niet mee. Het argument “omdat het kan” vind ik een drogreden. Dat is nog even een vraagteken omdat het zo nieuw is dat ik nog niets kan testen.

Vooral fabrikanten van grafische kaarten leveren al lang geen 32-bit stuurprogramma’s meer. Omleidingen kunnen je dwarszitten als je registervermeldingen uit de sleutel Wow6432Node in ­64-bit Windows wilt exporteren en in 32-bit Windows wilt importeren. Je moet dan handmatig de sleutelpaden in het .reg-bestand aanpassen, dus HKLM\Software\Wow6432Node inkorten tot HKLM\Software. Bij het opruimen van opstartprogramma moet je ook een kijkje nemen in HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.

Leave a Comment

Your email address will not be published.