Microsoft Bevestigt Nieuwe Problemen Met Updates Voor Windows 10 Juni 2022

Misschien is een upgrade rond die periode wel interessanter. Als u Windows 10 op een oude pc hebt geïnstalleerd, kunt u de kloonsoftware van Windows 10 gebruiken om Windows 10 naar een nieuwe SSD of HDD te klonen. Plaats vervolgens de SSD of HDD in de nieuwe pc. Ten slotte zal op de nieuwe pc Windows 10 zijn geïnstalleerd. Deze methoden helpen u bij het gratis verkrijgen van de volledige versie van het besturingssysteem Microsoft Windows 10. Deze oplossingen openen een pad voor alle gebruikers van Windows XP en Windows Vista, evenals een gratis exemplaar van de definitieve versie van Windows 10.

Op Wifiwijs maken we een einde aan de verwarring en complexiteit van elektronica, computers en software. Jasmijn studeerde interieurarchitectuur in Gent. Na haar studies ging ze enkele jaren aan de slag in een architectuurstudio in Maastricht. In 2017 zei ze haar kantoorjob vaarwel om de wereld te gaan ontdekken.

De Knop ‘Nieuws En Interesses’

De voorkeur gaat uit naar Windows 10 Home of 10 Pro. Open een browser en ga naar de website van Microsoft, waar je Windows 10 kunt downloaden. Open het bestand dat je net gedownload hebt en druk op Accepteren . Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022.

In oktober begint Microsoft met het uitrollen van Windows 11, de nieuwste versie van het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld voor desktops en laptops. In dit vraag-antwoord artikel lees je meer over Windows 11 en hoe wij als Exite omgaan met deze upgrade. Maar alleen Windows 10-pc’s die de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten kunnen upgraden naar de nieuwe Windows.

  • Ook onderwerpen over wetgeving in de techwereld, cybercriminaliteit en nieuwe ontwikkelingen gaan niet te ver.
  • Wie een oudere versie van Windows heeft, had eerder de kans om gratis te updaten naar Windows 10.
  • Deze optie vraagt een USB-stick van minimaal 4 GB.
  • Als een probleem niet optreedt in de veilige modus, betekent dit dat standaardinstellingen en basisstuurprogramma’s niet de oorzaak van het probleem vormen.

Als dat niet werkt, is het volgende wat u moet onderzoeken de integriteit van uw Windows installatie. Er kunnen softwareproblemen zijn waardoor uw apparaat niet volledig kan worden opgestart. Sluit alle openstaande applicaties en geef “msconfig” weer in het zoekscherm.

Andere Tijden Sport

Als een kritisch systeem niet goed kan draaien, zal het besturingssysteem in de problemen komen. Bepaal of je de bestanden op de laptop wil bewaren of dat je alles wil wissen. De laatste optie is meestal de beste, maar vergeet niet eerst een back-up te maken als je bestanden wil behouden. Druk van de Sony Vaio computer uit-knop als het deze site af , of de computer opnieuw op . Klik op “Start ” in de linkerbenedenhoek van Windows 7 en kies ” Shut Down . ” Een nieuw venster wordt weergegeven .

Alternatief is de tweede optie waarmee je geavanceerde opstartopties krijgt om Windows mee te herstellen of de opstartopties mee aan te passen. We gaan er eerst van uit dat Windows nog probleemloos opstart. Ga hier naar het Windows-startmenu, kies Aan/uit en houd de Shift-toets ingedrukt terwijl je op Opnieuw opstarten klikt. Even later verschijnt er dan een keuzemenu waar je onder meer Problemen oplossen / Geavanceerde opties kunt selecteren. Wanneer de computer is opgestart vanaf het herstelstation, doorloopt u een aantal schermen. In de volgende paragrafen worden die toegelicht en gaan we dieper in op de opties en het maken en terugzetten van een systeemkopie.

Frisse Start

Van daaruit kunt u opstarten vanaf een andere schijf, opstarten in veilige modus, macOS-herstel gebruiken, en meer.Meer informatie over deze opties, waaronder macOS-herstel. Een eerste manier is als uw computer opnieuw opstarten met de “shift toets” ingedrukt. Je computer rebooten aan de hand van de veilige modus kan een makkelijke en betrouwbare manier zijn om te weten te komen wat er precies aan de hand is. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel de basisstuurprogramma’s en de bestanden die nodig zijn om Windows te activeren op te starten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.